Meer tijd overhouden? Werk slimmer met een virtual assistant!

Werk met een Virtual assistant

Ontbreekt het je aan tijd om nu écht eens werk te maken van je website? Laat het werk aan mij over. Jij kan door met je bedrijf, bespaart tijd en ontvangt het applaus voor de mooie online uitstraling en vindbaarheid van je onderneming! Wat is een virtual assistant? In mijn geval ben ik een technisch VA en zelfstandig ondernemer die jou en andere ondernemers op afstand ondersteunt op het gebied van website design en onderhoud, branding, content creatie en vele andere zaken.

Slimmer werken
Als zelfstandig ondernemer komt er veel op je af. Misschien heb je een vliegende start gehad en doe je inmiddels goede zaken of misschien zit je nog volop in de opstartfase. In beide gevallen, ben je waarschijnlijk druk, kom je tijd te kort en is je to-do list nog lang niet afgewerkt. Denk dan eens na over taken uit handen te geven, I Know It’s Scary… Maar slimmer werken door een samenwerking aan te gaan met mij als jouw technisch Virtual assistant levert je veel op. Vooral tijd en die is kostbaar want die kan je besteden aan dat waar jij goed in bent. Ik kan vele taken uit handen nemen. Denk aan een website laten maken, updaten en onderhouden. Maar ook alles omtrent branding ofwel alles wat er visueel goed uit moet zien in de door jou gewenste look & feel! Van logo ontwerp en visitekaartjes tot aan nieuwsbrief layout en content creatie voor je socials.

Online vindbaarheid
Je aanbod heb je met zorg samengesteld en waarschijnlijk gaandeweg aangepast aan de vraag van je doelgroep. Of heb je het meer onderscheidend gemaakt ten op zichtte van je concurrenten. Dan is het zaak dat je dit ook duidelijk online én offline presenteert. Daarbij ondersteun ik je graag.

Wat is jouw magie?

 • Heb je een prikkelend aanbod?
 • Spat jouw persoonlijkheid en enthousiasme vanhet scherm af?
 • Ben jij die ervaringsdeskundige die alom bekend is en nu voor zichzelf is gestart?
 • Krijgt de klant bij jou net iets meer aandacht dan bij de concurrent?
 • Is je aanpak net even anders?
 • Heb je een niche ofwel een hele smalle doelgroep?

Kun jij uitgebreid op deze vragen antwoord geven, maak dan snel een afspraak met mij en vertel me er alles over. Hebben we een klik en kan ik je verhaal vertalen naar een visueel beeld? Dan ga ik ervoor te zorgen dat de visuele kant van je bedrijf helemaal gaat aansluiten bij jouw product of dienst waardoor je online zichtbaarheid beter wordt en je bereik groter.

Ontdek het geheim van uitbesteden, denk aan de volgende taken die je kunt uitbesteden

 • Het laten maken van een werkende en bovendien mooie website die aansluit bij je product en/of dienst
 • Een logo laten ontwerpen met een passende branding in de uitstraling van je onderneming
 • Alles wat vorm nodig heeft: visitekaartjes, content voor je socials, flyers, You Name it!
 • Een webshop of online academie laten bouwen die aanspreekt en verleid om bij jou iets af te nemen
 • Losse klussen zoals: onderdelen op je website plaatsen, updaten van je site, nieuwsbrieven koppelen, weggevers plaatsen en meer. Stel je vraag!

Wat zou er gebeuren als je dit alles zou uitbesteden? Je houdt meer tijd over om aan je onderneming te besteden! Of je krijgt gewoon een beetje meer vrije tijd om leuke dingen te doen, geweldig toch!