Vergroot je online zichtbaarheid
met een website

Vlisual maakt professionele WordPress websites.
Bereik meer potentiële klanten door een website met een goede structuur, ingericht met de juiste zoekwoorden en met de juiste knop op de juiste plaats: Klik & Connect!

Ben jij een startende ondernemer in Zeeland?
Bekijk mijn aanbod!

En dan heb je het besluit genomen: die WordPress website gaat er nu komen en je neemt contact op met mij. Om een goed beeld te krijgen van je bedrijf en de gewenste sfeer voor je website, kom ik graag bij je langs. We bespreken het doel van je website, ik luister, stel vragen en raak geïnspireerd. We bekijken of de door jou gewenste inhoud voor een website passen binnen mijn pakketprijs. Past het niet helemaal dan kom ik met een prijsvoorstel voor de extra wensen.

Webdesign
WordPress Website
optie met Webshop
 • In de uitstraling passend bij jouw bedrijf
 • Een duidelijke structuur, vindbaar en snel
 • Origineel design 
 • Mét buttons voor direct contact 
Voorbeeld website
Bekijk alle mogelijkheden om de ideale site te bouwen

Ben jij benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Bekijk mijn WordPress voorbeeld website. Van een standaard template maak ik een uniek design in de huisstijl van je onderneming. Door het gebruik van de juiste onderdelen wordt het websitebezoek voor jouw klanten makkelijk en doeltreffend!

Grafisch ontwerp
Voor het ontwerpen van al jouw visuele uitingen
 • Logo huisstijl ontwerp
 • Branding van je bedrijf 
 • Content voor je socials
 • Visitekaartjes, flyers en ander gewenst drukwerk
 • Online vormgeving in Canva

Plan een inspiratie gesprek in voor je nieuwe website!

WordPress website van één pagina laten maken Zeeland

Alles overzichtelijk bij elkaar, je website als online visitekaartje!

Heb je niet veel budget voor je website? Maar je wilt wel dat klanten jou op hun mobiel in één klik kunnen bellen, appen of mailen? Dan kun je van start met website van 1 pagina: een HOME pagina. Geen menu structuur met verschillende pagina's maar alles in één oogopslag bij elkaar. Ik maak een sterke basis die je later makkelijk kan uitbreiden! 

Website van één pagina

Branding nodig? Logo, huisstijl én website ontwerp!

Je bent een startende ondernemer, je hebt je domeinnaam geregistreerd en het zit in de planning om een professionele WordPress website te laten maken.

Heb je al een visie over hoe je website eruit moet komen te zien, mooi! Heb je geen idee waar te beginnen? Ook helemaal goed, ik help je op weg. Dit alles begint natuurlijk bij je personal branding. Je bent klaar om je bedrijfsnaam visueel te verpakken tot iets wat bij jou en je bedrijf past!

Online en offline branding versterkt elkaar, zorgt voor meer herkenning en komt betrouwbaar over bij je potentiële klanten!

Ga ook voor een professionele uitstraling van je bedrijf!

Onderhoud 

Zorg dat je website foutloos is, actueel en blijf vernieuwen. Laat je zien!

Je bent helemaal tevreden als je website af is. De site wordt goed bezocht en trekt nieuwe klanten aan. En je wilt dit zo houden toch?

Zorg dan dat je site veilig blijft door regelmatig updates te draaien van de software. Een back up is zeker zo belangrijk.

ONDERHOUD abonnement

per maand € 39 excl. btw

De werkzaamheden die in het onderhoud pakket zitten.

 • back up draaien
 • updaten van WordPress
 • updaten van de plug-ins
 • foutmeldingen oplossen
 • kleine aanpassingen zoals bijvoorbeeld een nieuw telefoonnummer; mailadres of wijziging openingsuren

de complimentjes na het werk

Cindy Louws
Cindy Louws
La Louws Art

Margreet snapte gelijk hoe ik mijn site ingedeeld wilde hebben en wat ik wilde uitstralen. Omdat ik me nogal eens bedenk qua stijl, blijft zij overzicht houden en past aan waar dat nodig is. Ze denkt mee over de inhoud van de teksten en helpt met de keuze voor het plaatsen van de juiste foto's. Ze zorgt dat het er als een geheel uitziet en dat alles up to date blijft, Het was een fijne samenwerking!
Klik hier voor het resultaat

Veerle Poppe-Rijken
Veerle Poppe-Rijken
VeerVitaal

Margreet heeft mij geholpen met het ontwerpen van een visitekaartje en de opmaak van een voedingsdagboek. Ontzettend fijn dat je dingen uit handen kan geven waar je als startende ondernemer zelf niet aan toe komt. Margreet heeft enorm goed ingeschat wat bij mij past, kan goed overzicht houden en is flexibel. Kortom; duidelijke communicatie, een prettige samenwerking en een prachtig resultaat!

Joke van Boven
Joke van Boven
Your Boutique

Heel blij met Margreet, ze heeft me heel goed geholpen met de transformatie van de winkel Skids naar Your Boutique met het logo en instagram templates.Ze denkt mee en brengt goede ideeën en tips waar ik zelf ook mee aan de slag kan. Super bedankt!
Klik hier voor het resultaat

Ronald Poppe
Ronald Poppe
Proseidon Marine Solutions

We hebben een hele fijne samenwerking gehad met Margreet. Omdat we niet precies wisten hoe we het er uit wilden laten zien, is het erg fijn dat zij het overzicht kon houden met een hele mooie website als eindresultaat!
Klik hier voor het resultaat