Vergroot je online zichtbaarheid
met een website

Vlisual maakt professionele WordPress websites.
Bereik meer potentiële klanten door een website met een goede structuur, ingericht met de juiste zoekwoorden en met de juiste knop op de juiste plaats: Klik & Connect!

Ben jij een startende ondernemer in Zeeland?
Bekijk mijn aanbod!

En dan heb je het besluit genomen: die WordPress website gaat er nu komen en je neemt contact op met mij. Om een goed beeld te krijgen van je bedrijf en de gewenste sfeer voor je website, kom ik graag bij je langs. We bespreken het doel van je website, ik luister, stel vragen en raak geïnspireerd. We bekijken of de door jou gewenste inhoud voor een website passen binnen mijn pakketprijs. Past het niet helemaal dan kom ik met een prijsvoorstel voor de extra wensen.

Webdesign
WordPress Website
optie met Webshop
  • In de uitstraling passend bij jouw bedrijf
  • Een duidelijke structuur, vindbaar en snel
  • Origineel design 
  • Mét buttons voor direct contact 
Voorbeeld website
Bekijk alle mogelijkheden om de ideale site te bouwen

Ben jij benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Bekijk mijn WordPress voorbeeld website. Van een standaard template maak ik een uniek design in de huisstijl van je onderneming. Door het gebruik van de juiste onderdelen wordt het websitebezoek voor jouw klanten makkelijk en doeltreffend!

Grafisch ontwerp
Voor het ontwerpen van al jouw visuele uitingen
  • Logo huisstijl ontwerp
  • Branding van je bedrijf 
  • Content voor je socials
  • Visitekaartjes, flyers en ander gewenst drukwerk
  • Online vormgeving in Canva

Plan een inspiratie gesprek in voor je nieuwe website!

WordPress website van één pagina laten maken Zeeland

Alles overzichtelijk bij elkaar, je website als online visitekaartje!

Heb je niet veel budget voor je website? Maar je wilt wel dat klanten jou op hun mobiel in één klik kunnen bellen, appen of mailen? Dan kun je van start met website van 1 pagina: een HOME pagina. Geen menu structuur met verschillende pagina's maar alles in één oogopslag bij elkaar. Ik maak een sterke basis die je later makkelijk kan uitbreiden! 

Website van één pagina

Branding nodig? Logo, huisstijl én website ontwerp!

Je bent een startende ondernemer, je hebt je domeinnaam geregistreerd en het zit in de planning om een professionele WordPress website te laten maken.

Heb je al een visie over hoe je website eruit moet komen te zien, mooi! Heb je geen idee waar te beginnen? Ook helemaal goed, ik help je op weg. Dit alles begint natuurlijk bij je personal branding. Je bent klaar om je bedrijfsnaam visueel te verpakken tot iets wat bij jou en je bedrijf past!

Online en offline branding versterkt elkaar, zorgt voor meer herkenning en komt betrouwbaar over bij je potentiële klanten!

Ga ook voor een professionele uitstraling van je bedrijf!

Wereldberoemd in Zeeland en daarbuiten? Zorg voor een sterk beeld: online en offline!