Wat kan ik je allemaal laten zien?

Wil jij ook op deze pagina pronken met je mooie website, maak dan vandaag nog een afspraak met mij voor de mogelijkheden. Na oplevering krijg je hier een mooi plekje!

Voorbeeld van een WordPress website bekijken?

Ben jij benieuwd wat de mogelijkheden zijn van een gemaakt door mij? Bekijk mijn voorbeeld website gemaakt in WordPress. Van een standaard template maak ik een uniek website design in de huisstijl van je onderneming. Door het gebruik van de juiste onderdelen wordt het websitebezoek voor jouw klanten makkelijk en doeltreffend!

de complimentjes na het werk

Cindy Louws
Cindy Louws
La Louws Art

Margreet snapte gelijk hoe ik mijn site ingedeeld wilde hebben en wat ik wilde uitstralen. Omdat ik me nogal eens bedenk qua stijl, blijft zij overzicht houden en past aan waar dat nodig is. Ze denkt mee over de inhoud van de teksten en helpt met de keuze voor het plaatsen van de juiste foto's. Ze zorgt dat het er als een geheel uitziet en dat alles up to date blijft, Het was een fijne samenwerking!
Klik hier voor het resultaat

Veerle Poppe-Rijken
Veerle Poppe-Rijken
VeerVitaal

Margreet heeft mij geholpen met het ontwerpen van een visitekaartje en de opmaak van een voedingsdagboek. Ontzettend fijn dat je dingen uit handen kan geven waar je als startende ondernemer zelf niet aan toe komt. Margreet heeft enorm goed ingeschat wat bij mij past, kan goed overzicht houden en is flexibel. Kortom; duidelijke communicatie, een prettige samenwerking en een prachtig resultaat!

Joke van Boven
Joke van Boven
Your Boutique

Heel blij met Margreet, ze heeft me heel goed geholpen met de transformatie van de winkel Skids naar Your Boutique met het logo en instagram templates.Ze denkt mee en brengt goede ideeën en tips waar ik zelf ook mee aan de slag kan. Super bedankt!
Klik hier voor het resultaat

Ronald Poppe
Ronald Poppe
Proseidon Marine Solutions

We hebben een hele fijne samenwerking gehad met Margreet. Omdat we niet precies wisten hoe we het er uit wilden laten zien, is het erg fijn dat zij het overzicht kon houden met een hele mooie website als eindresultaat!
Klik hier voor het resultaat

Ontbreekt het je aan tijd om nu écht eens werk te maken van je website?

Laat het werk aan mij over. Jij kan door met je bedrijf, bespaart tijd en ontvangt het applaus voor de mooie online uitstraling en vindbaarheid van je onderneming!