Pilot klant gezocht, iets voor jou bedrijf?

Durf jij het aan? Wil jij een webshop tegen een vriendelijk prijsje? Ik ben nog op zoek naar een bedrijf om een webshop voor te maken.

Je webshop is 100% jouw eigendom en staat op jouw domein. Het bouwen van de site gebeurt in WordPress met Woocommerce wat ik op jouw domein installeer. Na oplevering van de website ben je helemaal vrij om te doen wat je wilt. Nu raad ik je wel aan om regelmatig onderhoud te doen voor de veiligheid en om actueel te blijven. Ga je zelf aan de slag met je site of die handige kennis waardoor je website niet voldoet aan mijn VLISUAL kwaliteits eisen, dan verwijder ik je hier uit mijn pronk pagina, even goed vrienden!

Pilot klant gezocht, iets voor jou bedrijf?

Durf jij het aan? Wil jij een webshop tegen een vriendelijk prijsje? Ik ben nog op zoek naar een bedrijf om een webshop voor te maken. Als voormalig ondernemer van een stenen winkel met webshop heb ik veel ervaring met het vullen en inrichten. Nu wil ik met alle liefde de voorkant van je shop ontwerpen. Dus of jij nu een starter of ervaren ondernemer bent, een product of een dienst te verkopen hebt,  neem  contact op!

Laten we samenwerken!