Wat kan ik je allemaal laten zien?

Om je een idee te geven, heb ik hieronder een aantal opdrachten uitgelicht.  Het werk bestaat uit verschillende soorten van vormgeving. Sommige ontwerpen van scratch tot het vormgeven naar aanleiding van ideeën van de klant.

Volg mij op instagram voor het bekijken van mijn laatste creaties!

Logo opmaak en visitekaart ontwerp

Voor Louws Controlling heb ik het aangeleverde idee omgezet in een logo en met de rest van de gewenste gegevens een visitekaart ontworpen. 

Branding 

Als vrijwilliger Public Relations bij de Juliana korpsen Middelburg heb ik een logo ontworpen met passende huisstijl. Het rode logo bestond uit 3 lijnen, één voor elk onderdeel van de vereniging.  Ook gaf ik vorm aan flyers voor ledenwerf acties en ter promotie om naar de impresario's te sturen. Daarnaast gaf ik het clubblad vorm, destijds nog gewoon print. Omdat het logo door de vele vrijwilligers werd gebruikt, heb ik een manual geschreven voor het juiste gebruik ervan.

Concept creatie voor Proud Mary lifestyle winkel & webshop

Voor mijn voormalig eigen winkel met inpandig café heb ik een logo en passende huisstijl ontworpen en dit toegepast in de uitstraling van het merk Proud Mary. Naast de huisstijl, reclame uitingen ook in het winkel interieur. 
Bij de start van de onderneming heb ik de website ontworpen en zelf gemaakt. Na een aantal jaren kwam er een webshop die ik heb laten maken naar mijn eigen ontwerp. Toen ontbrak het me aan tijd om dit zelf te doen. 
Overig drukwerk: advertenties; visitekaartjes; briefpapier; flyers; klantenkaart; cadeaubonnen; tasontwerp en stickers voor op de ingepakte cadeaus.

Kaart ontwerp

Tijdens mijn jaren in het buitenland heb ik onder de naam Okidoki Cards gewerkt. Hiervoor had ik een geboortekaartjes assortiment gemaakt waar men uit kon kiezen. Naast een boek met voorbeelden, had ik een website gemaakt waar je het assortiment kon bekijken. Vaak leverde ik maatwerk.
Daarnaast gaf ik vorm aan ander drukwerk voor verschillende liefdadigheid organisaties.

Offerte aanvraag vormgeving