Margreet Geschiere

Tijdbesparen als ondernemer? Werk samen met een technisch VA

Lees in een korte tijdlijn over het hoe en waarom ik als Virtual assistent ben begonnen. De combinatie van vormgevoel met technische kennis maakt mij een waardevolle partner om mee samen te werken.

Ga ook slimmer werken met Margreet Geschiere als jouw Virtual Assistant

Leuk dat je even de tijd neemt om kennis te maken!

jaren 90
Na mijn mode opleiding heb ik veelzijdige banen gehad in sales en als vormgever.

zeroes
Ruim zes jaar in het buitenland gewoond. Waarom? Een kans kwam voorbij waardoor ik veel van de wereld kon zien. Mijn missie in Singapore: alle jonge ouders aan de geboortekaartjes helpen! Is niet gelukt maar wel vele expats voorzien van mijn geboortekaarten. En begonnen met websites leren maken.

jaren 10
Als zelfstandig ondernemer van een concept lifestyle winkel de KvK startersprijs 2009 gewonnen. Hart en ziel in dit bedrijf gestopt en tijdens de crisis de winkel gesloten met pijn in het hart maar zeker mijn ziel niet achtergelaten. Veel geleerd,  waardevolle lessen opgedaan en ervaren dat het ondernemerschap me past.

anno NU
Door dit alles in de blender te gooien, krijg je een creatieve doorzetter die kwaliteit combineert met mooi design voor klanten die dat kunnen waarderen, toegewijd is, met veel inlevingsvermogen en die inmiddels vanuit Vlissingen werkt. Die visueel ingesteld is, oog voor detail heeft en ja Vlissingen, visual ... Vlisual dus. En NU? de oude liefde opgediept om websites te maken. Natuurlijk opgefrist met een training naar de eisen van de huidige jaren 20!

Margreet Geschiere

Neem vandaag nog contact op met Margreet Geschiere

Genoeg over mij, graag hoor ik alles over jou, je onderneming en waarmee ik je kan helpen.  Vul je naam, mail en eventueel telefoonnummer in en ik neem zo spoedig mogelijk contact op. Of kies één van de volgende opties:

BEL naar 0653312887
MAIL naar  info@vlisual.nl 
APP bericht via Whats App

vul de volgende gegevens in

* verplichte velden

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.

Mijn motivatie om jou te helpen is dat ik de visuele kant van je bedrijf beter wil laten aansluiten bij je product of dienst. We gaan voor een betere online vindbaarheid waardoor je een groter bereik hebt naar je potentiële klanten. Door mijn combinatie van vormgevoel, technische kennis en ervaring als voormalig ondernemer van een fysiek en online winkel denk ik een goede partner te kunnen zijn. Door werk uit handen te nemen en geen onzin te verkopen maar puur wat nodig is, laat ik jou het applaus ontvangen en zit ik op de achtergrond te shinnen!

Ik ben een betrouwbaar iemand die van orde in de chaos brengen houdt, oog voor detail heeft en streeft naar het perfecte plaatje. Klantgericht en probleemoplossend. Een doorzetter die tijdens het project ook kan bijsturen indien dat nodig is.

"You can't use up creativity, the more you use the more you have"!