Onderhoud voor je website

Zorg dat je website veilig en actueel is

Je bent helemaal tevreden als je website af is.
De site wordt goed bezocht en trekt nieuwe klanten aan. En je wilt dit zo houden toch? Zorg dan dat je site veilig blijft door regelmatig updates te draaien van de software. Een back up is zeker zo belangrijk.

Onderhoud voor een veilige website die actueel is en blijft

Met alleen een website maken komt je site toch wat liefde tekort. Bedenk of je inmiddels een update moet draaien. WordPress heeft regelmatig een nieuwe versie waardoor je website beter gaat draaien of veiliger wordt met de door jouw website gebruikte plug-ins, de essentiële onderdelen van je website. Het kan ook zijn dat je inmiddels al gezien hebt dat bepaalde knoppen of pagina’s niet meer goed laden of een error weergeven. Los het op zodat je bezoekers niet gelijk wegklikken.

En zou je ook graag het laatste nieuws met je klanten willen delen of die ene dienst duidelijker in beeld zien of je nieuwe instagram account willen vermelden? Zorg dat men terug komt op je website. Bekijk de mogelijkheden voor onderhoud voor een veilige en actuele website hieronder.

Onderhoud voor je website

ONDERHOUD abonnement

per maand € 39 excl. btw

na de oplevering van je website 3 maanden vast 
daarna per maand opzegbaar.

Onderhoud abonnement website

De werkzaamheden die in het onderhoud pakket zitten.

  • back up draaien
  • updaten van WordPress
  • updaten van de plug-ins
  • foutmeldingen oplossen
  • kleine aanpassingen zoals bijvoorbeeld een nieuw telefoonnummer; mailadres of wijziging openings uren

Je kunt met weinig technische kennis best wel zelf een update maken en met een beetje uitleg een back up draaien. Heb je de tijd? Doe dit dan eens in de 2 weken. Zo houd je budget over om mij in te schakelen om de lastige klusjes aan te passen!

ONDERHOUD uurtarief

uurtarief € 50 per uur excl. btw

Vooraf een inventarisatie van de werkzaamheden. Vervolgens ontvang je een offerte.

Onderhoud uurtarief

Vooraf geef je door wat je aangepast wilt hebben. Vervolgens ontvang je een offerte. Denk aan de volgende mogelijkheden.

  • aanpassen teksten of afbeeldingen
  • pagina's toevoegen
  • menu aanpassingen
  • blog berichten plaatsen

Bij het aanpassen van teksten en afbeeldingen voor je website wordt uitgegaan van het zelf aanleveren van materiaal. De aangeleverde afbeeldingen maak ik web vriendelijk zodat die snel laden. 

Ik werk graag volgens het "first things first"  idee. Dus heb je een beperkt budget. Doe dan eerst wat echt moet zodat je site weer goed werkt. Later kunnen we de minder belangrijke onderdelen aanpakken. Zoals die foto aanpassen omdat je haar is geknipt 🙂

Ontbreekt het je aan tijd om nu écht eens werk te maken van je website?

Laat het werk aan mij over. Jij kan door met je bedrijf, bespaart tijd en ontvangt het applaus voor de mooie online uitstraling en vindbaarheid van je onderneming!